Dijaki 1.e razreda smo spoznali delo čebelarja in slovenski med z zaščiteno geografsko označbo. Spoznavali smo hranila v medu in maslu, lokalne pridelovalce medu in se navajali na zdrave prehranjevalne navade z uvajanjem zajtrka v dnevno rutino.



S človeškim, spoštljivim in srčnim odnosom do dijakov, staršev ter zaposlenih skrbno oblikujemo svoj odnos do dela in pot do znanja. Spodbujamo vseživljenjsko učenje v varnem okolju ter stremimo k razvoju talentov, ambicij in potencialov, s katerimi nam je svet na dosegu roke. Prihodnost je pred našimi vrati; z zanosom, radoživostjo in odgovornostjo prestopimo prag ter z znanjem v roki zarišimo pot v domače okolje in svet.
Dijaki 1.e razreda smo spoznali delo čebelarja in slovenski med z zaščiteno geografsko označbo. Spoznavali smo hranila v medu in maslu, lokalne pridelovalce medu in se navajali na zdrave prehranjevalne navade z uvajanjem zajtrka v dnevno rutino.